Penge mellem venner - Laankvik.dk

Penge mellem venner – en dårlig ide

Penge mellem venner – en dårlig ide

Det må være de fleste mennesker, der kender til dilemmaet med, at man pludselig står og mangler penge af den ene eller anden årsag. Det kan eksempelvis være fordi, at det er blevet slutningen på måneden, og man kan bare ikke få det til at løbe rundt økonomisk, eller også er man kommet til at ødelægge sin smartphone eller bærbare computer ved et uheld – og vi ved alle, hvor svært det kan være at leve uden enten sin mobil eller computer. Men hvad gør man så, når man virkelig har brug for penge, og éns konto er fuldstændig tom? Det kan være et rigtig svært spørgsmål at stille, men mange vælger faktisk at gå til deres venner. Hvis dette er noget, man har prøvet, ved man udmærket, at det kan føre til rigtig akavede samtaler, i og med at det kan være svært for vennen at få sagt nej – selvom han eller hun måske ikke har lyst til at låne penge ud. Generelt kan man sige, at det bare er en dårlige idé at låne penge af sine venner, og det kan i værste fald ødelægge venskaber.

Hvis der er penge mellem venner, kan man ofte glemme alt om få betalt tilbage, da man måske ikke lige finder det så vigtigt, da man jo netop kender vedkommende. Tiden går, og pludselig er der en virkelig træls stemning mellem jer, i og med at I aldrig får talt om det. Det kan simpelthen bare ikke siges nok. Penge mellem venner kan stort set aldrig gå hen og blive en positiv ting – især ikke når man har med de lidt større beløb at gøre. Et godt råd er derfor, at hvis man skal låne penge, bør man ikke låne af sin allerbedste kammerat, men i stedet spare op eller tage et lån fra lånefirma.

Et kviklån kan være løsningen

Et kviklån optages online, og her skal du ikke spørge nogen om lov, inden du låner penge – hverken din bank, dine venner, din familie eller andre. Det er derfor kun en sag, der vedrører dig selv, og så undgår du alle mulige trælse konflikter med nogle, du kender. En anden fordel ved at optage et kviklån er, at det bliver udbetalt ekstremt hurtigt ift. mange af de mere traditionelle lån, man kan optage i banken. Så er du interesseret i at låne penge her og nu og i at undgå nogle stridigheder med dine venner, bør du helt sikkert overveje et kviklån.

Men hvordan finder man så det bedste kviklån? Det kan faktisk godt være lidt af en jungle at finde rundt i, eftersom der er en hel del selskaber at vælge imellem. Først og fremmest skal det siges, at det langtfra er alle kviklån, der er lige gode, og man skal derfor være ganske påpasselig, så man ikke bare går ud og vælger det første og det bedste. Hernæst bør man gå ind og kigge efter ÅOP, da det helt klart giver det letteste overblik over lånets pris, i og med at ÅOP også har medregnet alle de skjulte udgifter, som kan være rigtig vanskelige at få øje på selv.

Der er masser af fordele ved et kviklån

Man kan som sagt stå og mangle penge her og nu af den ene eller anden årsag, men det er virkelig en dårlig idé at spørge familie eller venner om penge. Med et kviklån, skal man ikke stå til regnskab for nogen, og det er desuden en utrolig nem procedure. Normalvis, når man tager et lån i banken, er der en masse dokumenter, der skal kontrolleres, og det er ofte en utrolig langsommelig og trættende proces. Men med et kviklån online, skal du blot indsende ganske få oplysninger – heriblandt din bopæl, regelmæssige indkomst, kontonummer osv. Umiddelbart herefter vil du modtage lånet. Det er altså en ekstremt nem og hurtig proces, som ikke kræver ret meget. Du kan desuden ansøge på hvilket som helst tidspunkt på døgnet, og du kan både gøre det via sms eller din computer.

En anden grund, til at processen går så hurtigt, er, at systemerne ofte heller ikke går ind og kigger på din tidligere kredithistorie. Der er altså ingen, der går ind og snager i dit privatliv eller sætter spørgsmålstegn ved, hvad du har tænkt dig at bruge dine penge på. Valget er helt og holdent dit, og du behøver ikke at stå til regnskab for nogen. Det skal dog siges her til sidst, at eftersom der ikke er andre, der gør det, skal du naturligvis selv gå ind og vurdere, om det nu er hensigtsmæssigt for dig at optage et kviklån. Det allerbedste er jo at spare op inden man køber noget.