Lån til ferie – Læs om mulighederne

Står du og har planlagt en ferie, som du pludselig ikke har råd til på grund af uforudsete udgifter? Det er virkelig ærgerligt, når man har glædet sig til at komme lidt væk og stresse af på solrige strande, hvis man bliver forhindret på grund af dårlig økonomi.

Du behøver ikke kun at drømme om hvide strande og eksotiske cocktails, selv om din økonomi er slunken. Med et lån til din ferie fra et af de nedenstående selskaber, kan du gøre drømmen til virkelighed.

Der er mange muligheder. Det handler bare om at finde det rigtige for dig.

Med et lån til ferien kan du tage den spontane storbyferie, krydstogt eller daseferie, du lige trænger til uden at vente, til bankkontoen tillader det. Du har sikkert stået i den situation at måtte melde fra til kæresten eller vennerne, der ville have dig med på drømmeferie, hvorefter du måtte se dem forsvinde uden dig. Det værste er næsten at høre alle historierne bagefter og de oplevelser, du er gået glip af.

Tag på ferie nu – betal senere

Flere rejsebureauer tilbyder rejser på afbetaling via diverse låneselskaber. Eksempelvis tilbyder Star Tour et så kaldt Star Tour Card, hvor du kan få kredit op til 30.000 kr. og typisk betaler af over et år. ÅOP’en ligger ofte omkring de 23 %, og det er jo temmelig hæderligt.

Hos Easy Tours kan du få rejser – hold fast – helt uden renter og gebyrer! Du kan få fra 10.000 kr. til 30.000 kr. i kredit, og du bestemmer selv, om du vil betale af over 5, 10, 15 eller 20 måneder. Man skal ikke engang stille sikkerhed for forbrugslånet hos Easy Tours. Du får ikke bedre betingelser på et lån nogen steder.

Lån til ferie – hav altid styr på betingelserne

Når du tager lån til ferien, skal du ligesom med alle andre lån sikre dig, at du kan betale de månedlige afdrag, som du hæfter for. Hvis der ikke er plads til at betale 500 – 6000 kr. af om måneden, bør du selvfølgelig lade være. Der er jo ikke meningen, at du skal gå rundt på din ferie og bekymre dig om din økonomi. Men for mange mennesker gør det hele forskellen, at de ikke skal betale alle pengene på én gang. Et alternativ måde at låne til ferien på er ved at optage et mobillån, som er blevet ret populært.

Husk, at ikke alle lånudbydere er lige gennemsigtige og billige. Spørg altid ind til betingelserne, så du er sikker på, at du har fået det hele med. På den måde slipper du for ubehagelige overraskelser. Det kan være en god idé at opsøge uvildige tredjepartsberetninger om udbyderen såsom denne side, før du træffer den endelige beslutning om at låne penge.

Når du har styr på disse ting, og hvis du kan finde en slat penge hver måned det kommende år, så er det bare med at tage et lån til den ferie, du altid har drømt om. God ferie!