Lån penge til en ny mobil

Lån penge til en ny mobil

Står du og mangler en ny mobiltelefon af den ene eller anden årsag? Rigtig mange kender til problemet med, at man efter en våd bytur med vennerne er kommet til at tabe sin smartphone, og at den derfor er gået i stykker. Det er virkelig irriterende, da vi jo i dagens Danmark efterhånden er gået hen og blevet helt afhængige af vores mobiler, og vi kan nærmest ikke leve uden dem – og hvis man så ved et uheld kommer til at ødelægge den, er man nødsaget til at gå ud og købe en ny med det samme. For hvordan skal man ellers kunne få fat på sine venner, tjekke sin mail og blive opdateret på alle de sociale medier?

Nu til dags ser vi altså mobilen som en fuldstændig uundværlig del af vores liv, og hvis den går i stykker, går vi bare lige ud og køber en ny – det gad vi i hvert fald godt, at vi kunne. Men en mobiltelefon er jo ikke bare lige noget, man sådan har råd til at gå ud og købe, da de som regel koster flere tusinde kroner – og hvem vil kunne have råd til det, hvis man er en fattig studerende, der knap nok kan få økonomien til at løbe rundt på månedsbasis? For den fattige studerende er 5.000 kr. til en ny mobiltelefon rigtig mange penge, og det er et beløb, som man ikke bare lige vil kunne finde frem.

Dum idé at låne af venner og familie

Men hvad er der så af muligheder, hvis éns kæreste eje er gået i stykker, og man bare MÅ ud at have fingrene i en ny? Man kan jo selvfølgelig altid låne penge af sine venner eller familie, men det er ikke lige sjovt at skulle spørge om et lån, når det er nogen, man kender rigtig godt. Det kan som regel føre til en rigtig akavet samtale, og vi ved desuden alle, hvor galt det kan gå, hvis man låner penge af sine venner. Tiden går, og man får måske ikke lige betalt tilbage til sin mor eller gode ven som det første, fordi man netop tænker, at det ikke er så vigtigt, når det er nogen, man kender. Men før man får set sig om, har det skabt en utrolig træls stemning, og i værste fald kan det splitte et godt venskab ad.
Et godt råd er derfor, at man altid bør holde sin familie og venner ude, når det drejer sig om lån af penge.

Lån penge nemt og hurtigt med et kviklån

Men hvis det ikke er hensigtsmæssigt at spørge venner og familie til råds, hvad gør man så? Man tager da bare et kviklån. Med et kviklån, skal du ikke spørge nogen om lov, og så kan du låne det beløb, din nye mobiltelefon koster. Rigtig mange mennesker forbinder proceduren omkring ansøgning om et lån som en utrolig tidskrævende og besværlig proces, hvor der er mange dokumenter, der skal godkendes og kontrolleres, og man er derfor lidt skeptisk, når det handler om at optage et lån. Men sådan er det ikke med kviklån, for her anvendes der nemlig et onlinelånesystem. Det eneste, du skal gøre, er at indsende dokumentation for, hvor du bor, hvad din indkomst er og endelig din konto, hvor du ønsker, at pengene skal gå ind – sådan foregår det i hvert fald på de fleste sider, der udbyder kviklån, og du vil hernæst modtage pengene og kunne gå ud og bruge dem på lige det, du har lyst til.

Hvad man bør være opmærksom på

Man skal dog være opmærksom på, at i og med at hele denne låneproces er så hurtig og enkel, og at systemerne ofte heller ikke går ind og snager i din tidligere betalingshistorie, stiller det naturligvis nogle krav til dig som låntager, da du i stedet selv skal kunne være i stand til at gå ind og vurdere, om det nu er hensigtsmæssigt for dig at optage et lån. Men så længe du føler, at du vil kunne være i stand til at styre det, og det udelukkende er fordi, at du står og mangler en given sum penge til eksempelvis at få pengene til at række i slutningen af måneden, eller hvis din telefon er gået i stykker, og du virkelig har brug for en ny, så kan et kviklån være ganske belejligt.

Kviklån er gået hen og blevet mere og mere udbredt i de nordiske lande, og de kreditgivere, vi har i Danmark, er generelt nogle, der er til at stole på. Man bør derfor ikke være nervøs omkring at optage et kviklån. Med et kviklån kan du altså låne penge hurtigt og nemt til det, du lige står og mangler her og nu – nemmere bliver det ikke.