Lån 20.000 kr. til det, du lige står og mangler

Det er ikke sjovt, når opvaskemaskinen pludselig går i stykker, eller når bilen af uforklarlige årsager trænger til nye bremser. Det er umuligt at forudsige, hvornår man lige har brug for 20.000 kr. til uforudsete udgifter eller en spontan ferie, men uanset hvilket behov du har, så finder du på denne side et bredt udvalg af lånemuligheder til dig, der helt konkret har brug for et lån på 20.000 kr., så du kan udleve dine drømme eller sende bilen på værksted. Mulighederne er mange, og du behøver således ikke at lade dig begrænse af en slunken økonomi, da du med et online lån betaler lånebeløbet tilbage i små bidder.

Hvad er fordelene ved at låne penge over nettet kontra banken?

De fleste tænker instinktivt på banken, når snakken falder på at låne penge, men det danske lånemarked har i de seneste par år gennemgået en rivende udvikling, hvilket betyder, at du i dag har et væld af alternativer til bankens mere traditionelle låntyper. De mange valgmuligheder kan gøre det svært at gennemskue de fordele, online lån tilbyder, hvorfor vi nedenfor kort har beskrevet, hvorfor det er så attraktivt at optage et lån på eksempelvis 20.000 kr. på nettet frem for i banken.

1. Undgå langsommelige låneprocesser

Hvis du har prøvet at låne i banken, har du med sikkerhed stiftet bekendtskab med de mange formaliteter og låneprocesser, du skal igennem, førend du kan gøre dig forhåbninger om at blive godkendt til et lån. Banken stiller mange krav og betingelser, som du skal opfylde, hvis du skal vurderes kreditværdig, og det kan godt trække i langdrag, før du omsider kan forvente et svar på din ansøgning.

Hvis du låner på internettet, vil du udelukkende blive bedt om at oplyse de mest basale personlige oplysninger såsom navn, adresse og fødselsdato, og derfor tager det kun få minutter at udfylde en ansøgning om et lån på 20.000 kr. Desuden bliver pengene udbetalt forholdsvis hurtigt, så du slipper for at skulle vente længere end højst nødvendigt på at kunne komme videre.

2. Ansøg når som helst, hvor som helst

Lyder det ikke paradoksalt, at du skal tage fri i arbejdstiden for at deltage i et møde i banken, fordi du mangler penge? Når du tager fri, går du jo netop glip af et par timers løn, som du nok helst ikke vil være foruden. Denne problematik kan du helt undgå, hvis du optager et online lån, da du kan ansøge, når du har tid og lyst.

Du kan sidde i sofaen, i køkkenet eller ligge i sengen og udfylde ansøgningsskemaet, uden at du på noget tidspunkt bevæger dig udenfor. Du skal bare have en internetforbindelse, en PC, smartphone eller tablet og så selvfølgelig 5-10 minutter. Mere kræver det ikke, før du kan sende din anmodning om et lån afsted til långiver, som typisk inden for et par timer har analyseret din ansøgning og truffet en beslutning om, hvorvidt du er kreditværdig eller ej.

3. Meget få krav – slip for at stille sikkerhed

Den sidste fordel, vi har valgt at behandle i denne omgang, er, at du som låntager på internettet ikke skal forvente at skulle dokumentere eller opfylde nært så mange forhold, som tilfældet er i banken. Jovist, du skal naturligvis være 18 år, have dansk statsborgerskab samt en bopæl i Danmark, men det er i langt hovedparten af tilfældene også de eneste krav, du vil blive mødt med. Enkelte låneudbydere vil helt naturligt stille supplerende spørgsmål, eksempelvis omkring din indtægt eller civilstand, men langt de fleste har trods dette mulighed for at blive godkendt til et lån på 20.000 kr.

Endvidere vil du ikke blive tvunget til at skulle stille sikkerhed i forbindelse med optagelsen af lånet, hvorfor du kan sove trygt om natten uden bekymringer for, hvad der sker, hvis du en dag ikke er i stand til at betale afdrag og renter til tiden. Dermed ikke sagt at du ikke skal overholde låneaftalen – vi anbefaler altid, at du tilmelder dig betalingsservice, så du ikke risikerer at glemme en termin.

4. Du bestemmer, hvad pengene skal bruges på

Afslutningsvist er det selvfølgelig værd at nævne, at en af de mest markante fordele ved at låne 20.000 kr. på nettet er, at du helt selv bestemmer, hvad pengene i bund og grund skal bruges på. Der står ingen bankrådgiver og kigger dig over skulderen, og der er heller ikke nogen långiver, der rynker på panden over, at du har tænkt dig at tage på to ugers ferie til Ibiza. Hvis du først er blevet godkendt, er der kun én person, som har indflydelse på, hvordan pengene bruges: nemlig dig selv.

Låneudbyderen er udelukkende interesseret i, at du betaler pengene tilbage, hvorfor du blot skal sørge for at overholde terminerne, så du ikke risikerer rykkere og andre misligholdelsesgebyrer.