Om os

Denne hjemmeside har til formål at give dig et overblik over lånemarkedet i Danmark. Lånkvik.dk er gratis for dig at bruge – siden er nemlig finansieret gennem den provision, som der kommer fra lånudbyderne, når der bliver indgået en ny aftale. Vi ønsker, at give mere gennemsigtighed, så du hurtigt kan finde frem til det rigtige lån, og vi vil til enhver tid forsøge at hjælpe dig, så godt vi kan. I sidste ende handler det om, at vi alle skal spare tid og penge ved at bruge denne service. Vi sørger for at du let kan sammenligne lån fra en lang række af de låneudbydere der tilbyder lån i Danmark. Oplysningerne i de tabeller du finder på Lånkvik.dk bliver hele tiden opdateret, så du får et opdateret overblik af markedet. Besøg vores forside hvis du har brug for at låne penge nu og se vores sammenligningstabel.

  • Har du spørgsmål

    Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til siden.

Vi har en masse artikler her på siden, hvor du kan finde information og gode råd inden du optager dit næste lån. Vi skal dog gøre opmærksom på, vi ikke selv tilbyder lån, men kun giver dig mulighed for at sammenligne en lang række lån. Vi anbefaler derfor også at du altid dobbelt tjekker de lånevilkår der er beskrevet her på siden.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at den information du finder her på siden ikke skal ses som finansiel rådgivning eller en anbefaling af beskrevet produkter/lån. Formålet med vores service er som tidligere nævnt, at du kan få et bedre indblik i lånemarkedet, og mulighed for at sammenligne en række af de mest udbredte lån der findes. Beslutningen om du optager et lån eller ej er din, og vi anbefaler, at man altid tænker sig godt om og tjekker vilkårene hos udbyderen inden man opretter et nyt lån. 

Hvis du har ideer til tiltag vi skal lave her på siden eller kommentarer til allerede eksisterende indhold, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen

Teamet bag

Laankvik-logo-2-2

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os.